There’s such a thing as “too much information”, especially for
BRIGHTON, MARCH 21-23, 2023
We are rethoric question ran over her cheek When she reached the first hills of the Italic Mountains, she
Throw myself down teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the
Few stray gleams steal into the inner sanctuary grow familiar with the countless indescribable forms,
Tofu mixtape twee, assumenda quinoa flexitarian aesthetic artisan vinyl pug. Chambray et Carles Thundercats cardigan actually.
Tofu mixtape twee, assumenda quinoa flexitarian aesthetic artisan vinyl pug. Chambray et Carles Thundercats cardigan actually.
Tofu mixtape twee, assumenda quinoa flexitarian aesthetic artisan vinyl pug. Chambray et Carles Thundercats cardigan actually.
Δημοσιογράφος και συγγραφέας
Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Εμπειρογνώμων της ΕΕ. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και έχει μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα. Έχει τιμηθεί με το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση και είναι επίτιμος δημότης δυο πόλεων των ΗΠΑ.
CEO Aboutnet
Ο Σπύρος Ανδριόπουλος είναι ιδρυτής του digital agency Aboutnet, με έτος ίδρυσής το 2000 με πάνω από 1500 υλοποιήσεις web site, e-shops και digital marketing (καθιστώντας το ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα agencies στην Ελλάδα) και έχει σπουδάσει Νομική και e-business στην Γαλλία και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Marketing σε Αγγλικό Πανεπιστήμιο και βέβαια έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και σεμινάρια πάνω στο digital marketing. Έχει βραβευτεί πολλές φορές (πάνω από 30 βραβεία) με την εταιρία του για τα έργα τους και η aboutnet είναι Επίσημος Partner της Google, Meta (Facebook- Instagram), Microsoft κτλ.
Έχει πάρει μέρος σε πολλές κριτικές επιτροπές βραβείων, έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής σε πολλά συνέδρια και παράλληλα είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διαδικτύου Ελλάδας (ΣΕΔΕ).
Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (ΣΕΕΚ)
Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (ΣΕΕΚ) από το 2023.
CEO της εταιρίας Π.ΓΕΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, (Ελληνικός Καφές ΓΕΡΟΥΣΗ και
Semprevivo Espresso) η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο του καφέ από το 1964 με
παράδοση στην παραγωγή του ελληνικού καφέ. Ανήκει στην τρίτη γενιά και έμαθε τα
μυστικά του ψησίματος από τον πατέρα του Αντώνη Γερούση. Ανέλαβε την εταιρία από
το 2004 με όραμα τον εκσυγχρονισμό της εταιρίας συνδυάζοντας την παράδοση με τις
νέες τάσεις στο χώρο του καφέ.
Σύμβουλος franchise
Μηχανικός Παραγωγής ΕΜΠ. Έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στον τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας του ΕΜΠ. Εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS. Managing Director της WIZION GROUP, που διαχειρίζεται τα Franchise.GR και Franchising.GR και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες franchise. Συγγραφέας του βιβλίου Franchise Business Rules (2009). Εμπνευστής των Βραβείων Franchise, που διοργανώνονται κατ' έτος από το 2008.
Πρόεδρος ΣΕΕΜΕ
Ο Παναγιώτης Μωραΐτης είναι πρόεδρος του ΣΕΕΜΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης) από το 2018 και είναι επίσης CEO της
εταιρίας FRESH Μωραΐτης ΕΠΕ και FRESH Profi. Έχει διπλό πτυχίο, ως μηχανολόγος-
μηχανικός (Bc) και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (Mcs).
Ο ΣΕΕΜΕ ιδρύθηκε τον Μάιο του 2007 και αντιπροσωπεύει τους κατασκευαστές,
εισαγωγείς-αντιπροσώπους και εμπόρους σε όλον τον κλάδο του επαγγελματικού
εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Ο κ. Μωραΐτης και το Δ.Σ. του ΣΕΕΜΕ εργάζονται για
την προώθηση και εξέλιξη του εξοπλιστικού κλάδου στην Εστίαση και τη Φιλοξενία
μέσω συνεργασιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με γνώμονα την ενίσχυση της
τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα.
Εμπνευστής και Ειδικός Σύμβουλος Coffee Business Awards
Eμπνευστής και Ειδικός Σύμβουλος των πρώτων και μοναδικών βραβείων στην
Ελλάδα για τον κλάδο της καφεστίασης Coffee Business Awards, Project Manager
των Coffee Χ-perience Executive Business Workshops σε συνεργασία με το
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το SDA Bocconi, Coffee Author 7 best seller
βιβλίων , Coffee Editor στα περιοδικά Coffee & Brunch και Coffeedential, Coffee
Aficionado & Traveller, μέλος του Εργαστηρίου «Αγορά¨του Οικονομικού
Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων, Διδάκτωρ
Tεχνικών συγγραφής στον Περιοδικό Τύπο και Journalist Communication στους
φοιτητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας των Σχολών Ξυνή.
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
Μπέττυ Τσακαρέστου, αναπληρώτρια καθηγήτρια και διευθύντρια του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων- ADandPRLAB, αναπληρώτρια διευθύντρια του μεταπτυχιακού προγράμματος MA Digital Transformation: e-Diplomacy, e- Campaigning and Digital Law, Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, επιστημονική υπεύθυνη CREATIVE+ Δομή Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Πάντειον Πανεπιστήμιο | Branding Chair & European Research liaison, International Communication Division of AEJMC, Board Member at the edcom- European Institute for Commercial Communications Education, μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Επικοινωνίας Ελλάδας, Mentor στον οργανισμό The People's Trust και μέλος της ομάδας των expert στο Envolve Entrepreneurship, μέλος του ΔΣ στο insidestory.gr
Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ
Τεχνολόγος τροφίμων πτυχιούχος του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης- Νυν Διεθνές
Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.)
Διευθυντής εργοστασίου & ανάπτυξης προϊόντων, Λάβδας Α.Ε. Ζαχαρώδη & Σοκολάτα
Τριακονταετής βιομηχανική εμπειρία στην παραγωγή, διασφάλιση ποιότητας, supply chain
& ανάπτυξη νέων προϊόντων.
Πολυετής εμπειρία στον σχεδιασμό βιομηχανικών εγκαταστάσεων ζαχαρωδών προϊόντων
και την μεταφορά τεχνογνωσία στο εξωτερικό (Κύπρος, Αίγυπτος, Σρι Λάνκα, Βουλγαρία).
Πολύχρονη διδακτική εμπειρία στην επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων σε Ελλάδα και
Κύπρο, ειδικά στον τομέα αρτοποιίας ,ζαχαροπλαστικής και παγωτού.
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) από 2015
Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής 6 ου Διεθνούς συνεδρίου τεχνολογίας τροφίμων 2017
και του 7 ου Διεθνούς συνεδρίου τεχνολογίας & επιστήμης τροφίμων 2025.
Μέλος της επιστημονική επιτροπής του Σ.Ε.Β.Τ. από 2015
Μέλος της τεχνική επιτροπής Διαγωνισμού ECOTROPHELIA από 2016
Συμμετοχή σε πλήθος σεμιναρίων , επιστημονικών ημερίδων και συνεδρίων του τομέα
τροφίμων στην Ελλάδα.
GET EXPERIENCE
How you transform your business as technology, consumer, habits industry dynamic s change? Find out from those leading the charge.
Παρουσιάστρια εκδήλωσης:
● Λίλα Καραποστόλη (παρουσίαση εκδήλωσης) - Δημοσιογράφος και
Συγγραφέας, Founder Mathimatamageirikis.gr, Υπεύθυνη Δημοσίων
Σχέσεων & Μάρκετινγκ ΣΕΕΜΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού
Μαζικής Εστίασης)
nik
nik
● Κώστας Καπερώνης - CEO GL Publications, Εμπνευστής και Ειδικός
Σύμβουλος Coffee Industry Forum.
● Ζωή Ράπτη - Υφυπουργός Ανάπτυξης*
● Έλενα Κουντουρά - Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ*
● Γιάννης Αποστολόπουλος - Executive Director / CEO Specialty Coffee
Association*
● Τάσος Γιάγκογλου - Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Καφέ (Ε.Ε.Κ)
● Παναγιώτης Μωραΐτης - Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου
Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (Σ.Ε.Ε.Μ.Ε)
● Πέτρος Γερούσης - Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας
Καφέ (Σ.Ε.Ε.Κ)
Γιώργος Κουράσης - Α' Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε)
● Παναγιώτης Βαμβακάρης - Γενικός Γραμματέας Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας
● Ιωάννης Σμαρνάκης - Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.)
*(Βιντεοσκοπημένο μήνυμα)
There’s such a thing as “too much information”, especially for
There’s such a thing as “too much information”, especially for
There’s such a thing as “too much information”, especially for
1Hd- 50, 010 Avenue, NY 90001
United States
Name: Ronaldo König
Phone: 009-215-5595
Email: info@example.com
Name: Ronaldo König
Phone: 009-215-5595
Email: info@example.com
1Hd- 50, 010 Avenue, NY 90001
Australia
Name: Ronaldo König
Phone: 009-215-5595
Email: info@example.com
Name: Ronaldo König
Phone: 009-215-5595
Email: info@example.com
1Hd- 50, 010 Avenue, NY 90001
United States
Name: Ronaldo König
Phone: 009-215-5595
Email: info@example.com
Name: Ronaldo König
Phone: 009-215-5595
Email: info@example.com
©2024 CoffeeIndustryForum.gr. All Rights Reserved.