Το Coffee Industry Forum είναι το πρώτο live event στην Ελλάδα, που προσφέρει ένα μοναδικό “blend” γνώσης, δικτύωσης, και εμπειρίας γύρω από τον καφέ. Αποτελεί ένα ετήσιο σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, εμπειριών και τεχνογνωσίας μεταξύ Επαγγελματιών του κλάδου της καφεστίασης.

Σε μια εποχή που ο κλάδος έχει να διαχειριστεί περιβαλλοντικές και οικονομικές προκλήσεις, αλλά και να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών, το Coffee Industry Forum έρχεται για να δώσει απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά του καφέ.

Σε κάθε διοργάνωση, παρουσιάζονται και αναλύονται ποικίλες θεματικές, για ζητήματα που απασχολούν τους Επαγγελματίες, με τη υποστήριξη και τη συμμετοχή καθηγητών πανεπιστημίου, business coaches, θεσμικών οργάνων, κυβερνητικών εκπροσώπων και καταξιωμένων στελεχών από εγχώριες και ξένες εταιρείες και brands.

Το Coffee Industry Forum απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε Αντιπροσώπους – Εισαγωγείς – Πωλητές καφέ, Roasters, Ιδιοκτήτες αλυσίδας καφεστίασης/franchise, Ιδιοκτήτες ανεξάρτητου καταστήματος καφέ, Ιδιοκτήτες εταιρείας εξοπλισμού καφεστίασης, Προμηθευτές καταστημάτων καφεστίασης, Barista.

Είναι μία διοργάνωση της GL Publications, της μεγαλύτερης Ελληνικής Εκδοτικής Εταιρείας στο χώρο της εστίασης. Η GL Publications έχει εκδώσει 9 τίτλους περιοδικών, 7 βιβλία, διαχειρίζεται 5 websites, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει custom εκδόσεις για πελάτες, καθώς και τη διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων, εκδηλώσεων και βραβείων.

Υπεύθυνος του Coffee Industry Forum είναι ο κ. Κώστας Καπερώνης, Δημοσιογράφος, Coffee author,  Εμπνευστής των Coffee Business Awards, Coffee aficionado.