Ιωάννης Σμαρνάκης
Τεχνολόγος τροφίμων πτυχιούχος του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης- Νυν Διεθνές
Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.)
Διευθυντής εργοστασίου & ανάπτυξης προϊόντων, Λάβδας Α.Ε. Ζαχαρώδη & Σοκολάτα
Τριακονταετής βιομηχανική εμπειρία στην παραγωγή, διασφάλιση ποιότητας, supply chain
& ανάπτυξη νέων προϊόντων.
Πολυετής εμπειρία στον σχεδιασμό βιομηχανικών εγκαταστάσεων ζαχαρωδών προϊόντων
και την μεταφορά τεχνογνωσία στο εξωτερικό (Κύπρος, Αίγυπτος, Σρι Λάνκα, Βουλγαρία).
Πολύχρονη διδακτική εμπειρία στην επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων σε Ελλάδα και
Κύπρο, ειδικά στον τομέα αρτοποιίας ,ζαχαροπλαστικής και παγωτού.
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) από 2015
Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής 6 ου Διεθνούς συνεδρίου τεχνολογίας τροφίμων 2017
και του 7 ου Διεθνούς συνεδρίου τεχνολογίας & επιστήμης τροφίμων 2025.
Μέλος της επιστημονική επιτροπής του Σ.Ε.Β.Τ. από 2015
Μέλος της τεχνική επιτροπής Διαγωνισμού ECOTROPHELIA από 2016
Συμμετοχή σε πλήθος σεμιναρίων , επιστημονικών ημερίδων και συνεδρίων του τομέα
τροφίμων στην Ελλάδα.